Istoric

ChocoDivino este o ciocolată densă şi cremoasă, cu aromă delicată şi gust divin, capabilă să lase amintiri de neuitat şi să se ridice la nivelul supranumelui de “băutură a zeilor”! Încearcă noile sortimente ChocoDivino, desfață-te cu gustul divin, care te poartă până într-al nouălea cer.

Ciocolata ChocoDivino este produsă pentru Strauss România lângă Milano, Italia, de către un producător cu tradiţie în domeniul ciocolatei, încă din 1928. Calitatea, produsele naturale şi pasiunea investită au câştigat încrederea şi popularitatea sa.

Gama ChocoDivino conţine 4 tipuri de ciocolată caldă tipo denso de cea mai bună calitate, ambalată în plicuri monodoză a câte 30 g (25 g pentru ciocolată albă), dedicată segmentului HoReCa premium şi upper-mainstream.

Sortimente

Extra Dark (Extra Fondente) – Ciocolată neagră, 41% cacao

Ridică-te până la cer cu gustul divin, elegant și nuanțat al pudrei de cacao, într-o prezentare cremoasă și densă, marca ChocoDivino. Pentru persoanele elevate, pretențioase și rafinate!

Ambalare: 12 cutii/bax x 12 plicuri/cutie x 30 g/plic

Milk (Latte) – Ciocolată cu Lapte

Savurează această veritabilă “crème de la crème” a colecției de ciocolată premium, amestecul angelic de gusturi și texturi între boabe de cacao alese și cel mai pur și consistent lapte.

Ambalare: 12 cutii/bax x 12 plicuri/cutie x 30 g/plic

White (Bianca) – Ciocolată Albă

Răsfață-ți simțurile cu ChocoDivino Ciocolată albă. Doar așa vei avea ocazia să te alini cu atingerea diafană precum o aripă de înger a ciocolatei albe, care te poartă până la nori de plăcere.

Ambalare: 12 cutii/bax x 12 plicuri/cutie x 25 g/plic

Mint (Mentă) – Ciocolată cu mentă

ChocoDivino Ciocolată cu mentă a fost creată pentru a le face pe plac celor cu gusturi eclectice, dispuși oricând să încerce ceva nou și exotic, parcă rupt din Rai: mentă răcoritoare, complimentând perfect o ciocolată densă și cremoasă.

Ambalare: 12 cutii/bax x 12 plicuri/cutie x 30 g/plic