Istoric

Caffe Pascucci este un lanț Italian de cafenele, cu ramuri în peste 25 de țări. Compania Pascucci Torrefazione S.p.a are sediul în Monte Cerignone. Povestea a început în anul 1883 în Italia, locul de naștere al cafelei moderne. Pascucci a fost un om plin de pasiune pentru munca sa, și-a dedicat viața pentru a crea cafeaua perfectă. În 1946 a introdus tehnica de extragere a espresso-ului folosind echipamentele pentru prima oară în industrie. Odată cu introducerea de noi mașini de prăjire și a liniei de producție și mediul înconjurător i-a fost prielnic pentru a produce cantități mari de boabe de cafea de înaltă calitate. De atunci, eforturile lui Pascucci au continuat timp de 130 de ani și a devenit o marcă globală ce răspândește cafeaua autentică italiană și cultura sa în lume.

Sortimente

Classic Coffee Beans

Este o cafea simplă, consistentă și aromată cu un procent ridicat de cofeină. Conține accente de pâine prăjită, cacao amară, tutun și malț, precum și note de nucă, migdale amare, mosc și cereale.

Origine: Brazilia.

Mild Coffee Beans

Este o cafea cremoasă, dulce, cu un gust fresh foarte aromat și intens. Conține boabe de cafea naturale, spălate, de unde provin notele de ciocolată, fructe coapte, nucă, fructe uscate și citrice.

Origine: Brazilia, India, Peru, Columbia.

Golden Sack Coffee Beans

Fresh și dulce cu arome fructate și florale, această cafea este cea mai răspândită în magazinele Pascucci. Conține note fresh și delicate, dar în același timp și nuanțe de ciocolată, pâine prăjită, fructe uscate, nuci caramelizate, dulceață de castane cu ușoare tente de caise și piersici.

Origine: Brazilia, Peru.

Organic Coffee Beans

Este o cafea simplă, dulce, cu o aromă ușor puternică și fresh. Conține note de caise, miere, curmale japoneze și ciocolată neagră, dar pe alocuri se pot resimți arome de avocado, dulceață de castane, nectarine și flori de iasomie.

Origine: Columbia, Papa Noua Guinea.