Istoric

De peste 80 de ani, illy a creat o experienta italiana autentica prin calitate, estetica si cultura. illy este un model de lider in domeniul cafelei prin modul fara compromisuri de abordare a businessului, prin respectarea standardelor, incepand de la prelucrarea boabei pana la produsul finit, cafeaua, prin utilizatea boabelor de cafea de cea mai buna calitate, 100% Arabica.
Pentru obtinerea unei cafele espresso perfecte, illy merge dincolo de boabele de cafea, concentrandu-se pe valoarea oamenilor, pe etica in business prin sustinerea si dezvoltarea fiecarei regiuni ca sursa de cafea, demonstrand o profunda dedicatie pentru oameni.
Tehnica presurizarii este o alta solutie exclusiva folosita de illy pentru a pastra calitatile cafelei. In acest proces, aerul este extras din ambalaj si inlocuit cu un gaz inert, ce garanteaza un timp de pastrare mai lung, mentinand prospetimea cafelei pe o perioada de cel putin doi ani. In acelasi timp, aceasta metoda „imbatraneste” cafeaua, imbunatatindu-i aroma.

Sortimente

illy Espresso Lung

90 capsule

illy Espresso Scurt

90 capsule

illy Espresso Dark

90 capsule

illy Espresso Decof

90 capsule