Istoric

Totul a început în Bari, pe coasta Adriaticii unde Fanco di Cosola își începea călătoria în căutarea cafelei perfecte. El voia să creeze un espresso desăvârșit, inspirat de o cafea și amară și dulce și plină de arome. Când a simțit că și-a terminat căutarea și-a deschis o mică fabrică devenind, astfel, producător de espresso. Noua sa cafea Doncafe avea să devină faimoasă în întreaga regiune. Mai târziu, afacerea de familie avea să fie descoperită de Grupul Strauss, o companie puternică aflată pe primul loc pe piața de cafea din Brazilia. Boabele de cafea ce desăvârșesc gustul Doncafe provin din plantațiile din Brazilia. Doncafe este singura cafea din România premiată de două ori pentru calitate de către Institutul German de Testare DLG.

Sortimente

Doncafe Espresso Crema Perfetta

Cafea boabe prăjită
Cantitate netă: 1 kg

Amestecul ideal de boabe de cafea atent selecţionate, realizat din cafele Arabica şi Robusta de origini asiatice, africane şi braziliene conferă cafelei gustul de espresso autentic. Blend-ul rezultat are cremă densă, aurie, o notă dominantă plăcută, fină şi bogată și gust echilibrat, dulce-amărui și fructat.

Doncafe Grande Aroma

Cafea boabe prăjită
Cantitate netă: 1 kg

Un blend profesional HoReCa, dedicat exclusiv preparării prin metoda espresso, cu gust echilibrat, dulce-amărui și aromă îmbietoare și intensă. O cremă densă, aurie și un corp bogat fac din acest amestec de boabe de cafea prăjite lent o cafea espresso unică, extraordinară.

Doncafe Professional filter

Cafea măcinată, concepută special pentru prepararea la filtrul profesional
Cantitate netă: 1 kg

Cafea de calitate premium, din boabe cu origini alese: America Centrală, America de Sud şi Africa. Prezintă un buchet de arome florale, combinate cu gust de lichior de fructe, ciocolată, cabernet şi caramel. Prospeţimea cafelei este asigurată prin Fresh System, dar şi prin procesul tehnologic care izolează cafeaua prăjită şi măcinată de aerul atmosferic.