Istoric

Eraclea înseamnă artă italiană a ciocolatei calde premium, de o culoare intensă, un gust catifelat și un corp unic. Este un triumf al eleganței, oferind o experiență bogată, cu detalii rafinate și gust intens, bogat și persisent, dat de boabele de cacao atent selecționate din plantațiile africane.

A marcat istoria acestei industrii inspirată fiind din tradiția italiană, bazându-se pe o rețetă exclusivă pentru o ciocolată fierbinte cremoasă, care să se poată servi cu lingurița.

Sortimente

Eraclea Antica Cioccolateria 37 Extra ciocolată caldă albă

Eraclea Antica Cioccolateria 37 Extra ciocolată caldă albă este un produs de înaltă calitate, destinat barurilor, care este foarte căutat și pentru acasă. Eraclea 37 este o ciocolată caldă albă și cremoasă, ce nu conține gluten.

Cutia conține 15 plicuri de ciocolată caldă a câte 32 grame fiecare.

Eraclea Antica Cioccolateria 36 ciocolată caldă neagră

Eraclea Antica Cioccolateria 36 ciocolată caldă neagră cu un conținut de 39% cacao este un produs de înaltă calitate, destinat barurilor, care este foarte căutat și pentru acasă. Eraclea 36 este o ciocolată caldă neagră, clasică, ce nu conține gluten.

Cutia conține 15 plicuri de ciocolată caldă a câte 32 grame fiecare.

Eraclea Antica Cioccolateria 35 ciocolată caldă cu lapte

Eraclea Antica Cioccolateria 35 ciocolată caldă cu lapte este un produs de înaltă calitate, destinat barurilor, care este foarte căutat și pentru acasă. Eraclea 35 este o ciocolată caldă cu lapte, cremoasă, ce nu conține gluten.

Cutia conține 15 plicuri de ciocolată caldă a câte 32 grame fiecare.

Eraclea Antica Cioccolateria 29 ciocolată caldă albă cu afine

Eraclea Antica Cioccolateria 29 ciocolată caldă albă cu afine este un produs de înaltă calitate, destinat barurilor, care este foarte căutat și pentru acasă. Eraclea 29 este o ciocolată caldă albă, italienească, clasică, cu o aromă dulce de afine.

Cutia conține 15 plicuri de ciocolată caldă a câte 28 grame fiecare.

Eraclea Antica Cioccolateria 27 ciocolată caldă cu lapte și căpșuni

Eraclea Antica Cioccolateria 27 ciocolată caldă cu lapte și căpșuni este un produs de înaltă calitate, destinat barurilor, care este foarte căutat și pentru acasă. Eraclea 27 este o ciocolată caldă cu lapte, clasică, cu un gust cuceritor de căpșuni.

Cutia conține 15 plicuri de ciocolată caldă a câte 30 grame fiecare.

Eraclea Antica Cioccolateria 24 ciocolată caldă cu lapte și banane

Eraclea Antica Cioccolateria 24 ciocolată caldă cu lapte și banane este un produs de înaltă calitate, destinat barurilor, care este foarte căutat și pentru acasă. Eraclea 24 este o ciocolată caldă cu lapte, clasică, cu un gust cuceritor.

Cutia conține 15 plicuri de ciocolată caldă a câte 30 grame fiecare.

Eraclea Antica Cioccolateria 23 ciocolată caldă cu lapte și fulgi de cocos

Eraclea Antica Cioccolateria 23 ciocolată caldă cu lapte și fulgi de cocos este un produs de înaltă calitate, destinat barurilor, care este foarte căutat și pentru acasă. Eraclea 23 este o ciocolată caldă cu lapte, clasică, cu adaos de fulgi de cocos și cu un gust cuceritor.

Cutia conține 15 plicuri de ciocolată caldă a câte 30 grame fiecare.

Eraclea Antica Cioccolateria 13 ciocolată caldă neagră cu portocală și scorțișoară

Eraclea Antica Cioccolateria 13 ciocolată caldă neagră cu portocală și scorțișoară este un produs de înaltă calitate, destinat barurilor, care este foarte căutat și pentru acasă. Eraclea 13 este o ciocolată caldă neagră, clasică, cu note dulci de portocală și scorțișoară.

Cutia conține 15 plicuri de ciocolată caldă a câte 30 grame fiecare.